Stimaţi consilieri ai municipiului CHIŞINĂU!

Locuitorii municipiului Chişinău care оşi au domiciliul оn blocurile de locuinţe din str. Albişoara, 70-84, sunt nemulţumiţi de situaţia creată оn ceea ce priveşte aspectul teritoriilor adiacente blocurilor de locuinţe din adresa nominalizată, de starea deplorabilă a băncilor de odihnă din curţi, precum şi de coşurile de gunoi, foarte vechi, deteriorate, care se află оntr-o stare antisanitară, nefiind curăţate şi reparate cu anii.

Aşadar, locatarii din adresele citate au nevoie de implicarea consilierilor municipali, pentru a contribui la soluţionarea problemelor cu care aceştia se confruntă. Majoritatea coşurilor de gunoi trebuie aruncate.

În cele ce urmează vă prezentăm cоteva fotografii cu recipiente „clasice” şi bănci „moderne”. Problema respective este abordată de locatari ani оn şir, оnsă, cu regret, personalul responsabil al primăriei şi preturii de sector nu оntreprinde nicio acțiune. Oare nu poate fi elaborat un model clasic de recipiente pentru toate zonele locative din mun. Chişinău, aşa cum se procedează оn statele comunitare? Locatarii blocurilor de locuinţe nominalizate aşteaptă acţiuni concrete din partea Primăriei!

g 8 g 5 g 2 g 7 g 6 g 4g 3                                        g 1

 Replica Revistei: Dezastrul ecologic creat în zonele băncilor de odihnă se datorează totalmente locatarilor, care trebuie să înţeleagă că numai de ei depinde starea sanitară a teritoriilor adiacente blocurilor de locuit. Omul trebuie să-şi formeze o conştiinţă şi o conduită ecologică şi să nu aştepte că cineva va strînge mizeria antisanitară produsă de ei.