Redacția Revistei “Managementul Deșeurilor”, lansează o nouă inițiativă ”Aportul sectorului privat în gestionarea eficientă a deșeurilor la nivel național”.

Această inițiativă urmărește implicarea tuturor agenților economici în promovarea activităților prietenoase mediului, regândirii actualului proces de producere și susținerii inițiativelor publice a organelor de conducere.

Pe teritoriul Republicii Moldova se desfășoară activități eficiente din punct de vedere a gestionării deșeurilor și a consumului rațional de resurse de către mai multe întreprinderi dar care însă cu regret nu sunt aduse la cunoștință populației de rînd. Anume această lipsă de informare și promovare a produselor și serviciilor eco-friendly ne  împiedică să atingem performanțelor dorite în domeniul respectiv.

Prin urmare, în dorința de a depăși probleme expuse anterior, Redacția revistei vă îndeamnă să participați activ în edițiile viitoare a Revistei prin publicații și prezentări de tehnologii, mecanisme, modele și produse eficiente în lupta cu deșeurile, inclusiv și alte probleme ce țin de susținerea unei economii verzi și eficiente pentru Republica Moldova.

foto reviste

 În acest context nu ezitați să vă abonați la Revista trimestrială Managementul Deșeurilor în Republica Moldova, asigurându-vă astfel că sunteți informați, inclusiv având posibilitatea să expediați la adresa redacției informații interesante care considerați prezintă interes pentru cititori.

Informații de contact: Golic Alexandru – directorul Revistei – 0605 09 934 / 0691 76 307, 022291454,  email: alexandru.golic@yahoo.com